Gemak en besparing van tijd én geld zijn een van de vele redenen om over te stappen op de digitale loonstrook van Administratiekantoor ARO.

Administratiekantoor ARO kan uw organisatie op het gebied van loonadministratie “papier vrij” maken! Vanuit een -veilig- online portal krijgen uw werknemers hun salarisstrook digitaal aangereikt en kunnen deze dan zelf printen of (thuis) opslaan. Geen gedoe met papieren die kwijtraken èn uw werknemer ontvangt het digitale loonstrookje sneller dan per post.

Voordelen van de loonstrook digitaal

Het digitale loonstrookje kent vele voordelen;
• besparing op verzendkosten en portokosten
• minder papier, dus goed voor het milieu en de portemonnee
• de werknemer kan alle strookjes op een centrale plaats bewaren
• geen gedoe met aanvragen van kopieën van loonstrookjes en jaaropgaven als de werknemer deze kwijt is geraakt.

Voorwaarden om loonstroken digitaal te verstrekken

Er zitten ook voorwaarden verbonden aan het kunnen verstrekken van digitale loonstroken aan personeel. Zo moet uw werknemer vooraf toestemming hebben gegeven om deze digitaal te ontvangen. Een andere voorwaarde is dat werknemer de loonstrook op moet kunnen slaan om later te kunnen raadplegen. Hieraan voldoet het online portal.

Administratiekantoor ARO vertelt u graag meer over de mogelijkheden van de digitale loonstrook en hoe u uw personeels- en loonadministratie in kunt richten om digitale loonstroken te gaan verstrekken.

Loonadministratie: zelf doen of uitbesteden?

Administratiekantoor ARO kan u met het invoeren van de digitale loonstrook van dienst zijn; we kunnen zelfs het hele proces voor u uit handen nemen. Overweegt u de loonadministratie uit te besteden aan een specialist in Den Haag? En wilt u weten wat Aro voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan nog vandaag contact op met onze loonadministratie-specialist!digitale loonstrook per mail aro

Digitale loonstrook: gemak en overzicht!

Ook een digitale loonstrook verstrekken? Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie:

 

ARO Adminstratiekantoor

2595 RE Den Haag
Jacob Mosselstraat 35
Nederland
Telefoon: 070-3156050