Trap dit jaar af met een goede start: start met online boekhouden! Administratiekantoor ARO in Den Haag biedt haar klanten al sinds 2015 de mogelijkheid om online te gaan boekhouden.

Tijd- en kostenbesparing voor onze klanten zijn de voornaamste redenen voor ARO om hiermee te beginnen. In principe is het systeem voor iedereen beschikbaar, van zzp’er tot grote BV. Samen met u bekijken wij of het ook voor u de moeite loont om alles zelf te gaan doen. Voor online boekhouden heb je natuurlijk wel wat kennis van boekhouden nodig, maar het is eenvoudig in gebruik en je kunt het eigenlijk niet verkeerd doen. Bovendien ligt de controle op de online boekhouding bij de specialisten van Administratiekantoor ARO!

Mogelijkheden online boekhouden

De mogelijkheden van online boekhouden zeer uitgebreid en het systeem is modulair opgebouwd. Dat betekent dat er nooit teveel en nooit te weinig mogelijkheden zijn. Afhankelijk van uw wensen kunnen er dus mogelijkheden toegevoegd worden bijvoorbeeld een incasso-mogelijkheid of koppeling met uw bank of de verkoopadministratie. Bovendien kunnen er standaard al drie medewerkers tegelijk mee aan het werk zijn.

Online boekhouden met Minox

Als partner voor het aanbieden van online boekhouden hebben wij Minox gekozen. Zij leveren de software en de infrastructuur. Hierdoor kunnen wij een betrouwbaar en veilig systeem aanbieden dat zekerheid geeft over de kwaliteit van onze dienstverlening. Als ontwikkelaar van software is Minox met zijn online boekhoudpakket een speler die al langere tijd bestaat. Ook wat betreft de veiligheid van de infrastructuur is Minox voor ons de beste keuze. Het online boekhoudpakket dat wij aanbieden staat niet op lokale computers. Maar alle data staat in een beveiligd datacentrum in ‘de cloud’. Automatisch worden er back-ups gemaakt en kan er niemand bij uw gegevens.

Meer weten over online boekhouden met Administratiekantoor ARO? Vul uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Online boekhouden met Minox

Online boekhouden met Minox geeft overzicht

Meer weten over online boekhouden? Vul onderstaand formulier in!

 

ARO Adminstratiekantoor

2595 RE Den Haag
Jacob Mosselstraat 35
Nederland
Telefoon: 070-3156050